jonnyGURU Forums
Home Site Search Reviews Articles Contest Links PSU FAQs  


Go Back   jonnyGURU Forums > Site and Forum Topics > Site Suggestions & Forum Issues

Site Suggestions & Forum Issues Feel free to offer up constructive criticism of the site here. Any suggestions for the forums (like adding more forums) or issues with the forums can be discussed here too

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-01-2011
Cprossu's Avatar
Cprossu Cprossu is offline
PC/XT user
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Great to see the site and forums back up!

Nice to see you guys got the site and forums back up, so...

What the heck happened?!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2011
rafal_iB_PL rafal_iB_PL is offline
Flux Capacitor User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,022
Thanks: 48
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

I was worried too.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2011
MrWicked1968's Avatar
MrWicked1968 MrWicked1968 is offline
Flux Capacitor User
 
Join Date: Oct 2006
Location: East Tennessee
Posts: 1,589
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

according to the JG fan page on facebook, it was another server crash
__________________
Rig 1: Athlon X2 7850 Kuma--Biostar 780L--2x1GB Corsair XMS2 DDR2 800--Asus Formula HD4770--Corsair VX450--LG Flatron W2252TQ--Win 7 32-bit
Rig 2: AM3+ FX4100--Asus M5A 78L-M LX--2x4 GB Patriot 1333--EVGA GTX 750Ti--Corsair VX450--Acer H213H--Win 7 64-bit
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2011
allikat allikat is offline
Flux Capacitor User
 
Join Date: Jun 2010
Location: England
Posts: 566
Thanks: 17
Thanked 15 Times in 13 Posts
Default

The server seems to have had a night out on the town, downed a few too many adult beverages, and when it got home, it upchucked it's OS all over the floor. Glad to see it all back up and running again. I like it here.
__________________
Intel i7-2600k with an XSPC Raystorm water block, 4x4GB Corsair Dominator, SLi Evga-GTX560Ti-448 FTWs, Asrock Extreme4 Gen3, Crucial M4 256GB SSD, Samsung Spinpoint F3 1TB HDD, powered by a Silverstone Strider+ 850 PSU in a Silverstone TJ-07BW case.
I'm not buying EK GPU blocks ever again. (One GPU killed)
Reply With Quote
  #5  
Old 02-01-2011
Oklahoma Wolf's Avatar
Oklahoma Wolf Oklahoma Wolf is offline
Moderator of Silly Walks
 
Join Date: Oct 2006
Location: Moderator
Posts: 5,637
Thanks: 36
Thanked 112 Times in 72 Posts
Default

Yeah... the server spent all night in the drunk tank with a guy named "Bubba." We hope after that it'll think twice about getting into the liquor cabinet next time.
__________________
My storm chasing images: theweatherwolf.zenfolio.com
Reply With Quote
  #6  
Old 02-01-2011
Elledan's Avatar
Elledan Elledan is offline
1kW User
 
Join Date: May 2010
Location: Almere, Netherlands.
Posts: 492
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have any idea how lonely and dark it is without the JG forums? *hugs self and cries*

Reply With Quote
  #7  
Old 02-02-2011
Tazz's Avatar
Tazz Tazz is offline
Site Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Modders-ville
Posts: 1,072
Thanks: 13
Thanked 51 Times in 33 Posts
Default

It started out supposedly being a hard drive failure. It ended up being a OS failure. To avoid the chance of loosing data from either site we upgraded to a new server, and migrated the files over. I'm just glad we was able to get it going before this big storm hit the midwest...
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 02-02-2011
Cprossu's Avatar
Cprossu Cprossu is offline
PC/XT user
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I keep on noticing that my "unread/new posts" keep coming back almost at random, even ones I wrote myself can come up as "new/unread" is there a date/timestamp issue somewhere?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-02-2011
Tazz's Avatar
Tazz Tazz is offline
Site Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Modders-ville
Posts: 1,072
Thanks: 13
Thanked 51 Times in 33 Posts
Default

There shouldn't be any issues with the date, but this might be a cache/cookie issue though. I will take a look at it once I get some of the behind the scenes stuff fixed.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 02-02-2011
McSteel's Avatar
McSteel McSteel is offline
Naughty
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Disturbia
Posts: 1,445
Thanks: 18
Thanked 91 Times in 71 Posts
Default

I've been having that same issue since I registered. It's not too annoying, so I never mentioned it. Firefox 3.6.13, currently. Haven't been using any other browser to view the forums.
__________________
Careful what you wish for... You just might get it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.