jonnyGURU Forums
Home Site Search Reviews Articles Contest Links PSU FAQs  


Go Back   jonnyGURU Forums > Computer Software > The Gaming Forum

The Gaming Forum Discuss computer and console games and gaming here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-28-2007
lordbertus lordbertus is offline
micro ATX User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Italy!
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Crash Problem with Wolfenstein ET

So, I connect to a server, load the map, and after 3-5 seconds it crashes...



My system specs are:

P4 Prescott 3,2Ghz
Asus P5N-E Sli
Asus X1600PRO 256 Mb
1Gb Ram DDR2 800

I just downloaded Catalyst 7.2 but nothing changed...

Any suggestion?
__________________
I'm an italian boy.. call me Latino... Chico Latino...



Reply With Quote
  #2  
Old 03-28-2007
MrTank MrTank is offline
200W User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What patch are you running? You are running windows right?

Dan
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2007
lordbertus lordbertus is offline
micro ATX User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Italy!
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I use Xp Pro and 2.60

I'm just struggling with a guy from Activision's support to realize what is the problem.

If you have any suggestion, feel welcome!
__________________
I'm an italian boy.. call me Latino... Chico Latino...



Reply With Quote
  #4  
Old 03-28-2007
MrTank MrTank is offline
200W User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well there is the 2.60b patch, if you want to give that a shot. Did you check punk buster? Is there anything in console? What does it leave on screen? Does it drop to xp? Have you tried any other problems with gl apps?

Dan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is this a PSU problem? IAmATeaf PC Power Supply Discussion 7 01-21-2008 10:22 AM
PSU Problem???? kenny_k PC Power Supply Discussion 5 08-10-2007 10:32 AM
Problem, please help. PaulTa General Hardware 11 04-17-2007 12:02 PM
Hp Media Center M7560n + Ati Video Card = Crash, Looking for some diagnosic help. vtnwesley General Hardware 5 11-25-2006 03:28 PM
Do I have a PSU problem? Halibass PC Power Supply Discussion 5 10-15-2006 08:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.