jonnyGURU Forums
Home Site Search Reviews Articles Contest Links PSU FAQs  


Go Back   jonnyGURU Forums > Site and Forum Topics > Site Suggestions & Forum Issues

Site Suggestions & Forum Issues Feel free to offer up constructive criticism of the site here. Any suggestions for the forums (like adding more forums) or issues with the forums can be discussed here too

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-22-2017
Nuckles_56's Avatar
Nuckles_56 Nuckles_56 is offline
Zero point energy user
 
Join Date: Jun 2016
Location: Australia
Posts: 166
Thanks: 325
Thanked 58 Times in 36 Posts
Default 2008 news on the front page

Seeing as I normally go to the front page first, I noticed that the news articles listed there are all from 2008 rather than 2017. Is this happening to anyone else or am I stuck in between 2017 and 2008 on Jonnyguru?

EDIT: It also appears to be happening in the forums too, as the newest topic apart from this is 3 days old. I have cleared cookies etc for the site to make sure it wasn't that
Attached Images
File Type: jpg wtf.jpg (157.4 KB, 11 views)

Last edited by Nuckles_56; 04-22-2017 at 04:55 AM. Reason: Additional information
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2017
-The_Mask-'s Avatar
-The_Mask- -The_Mask- is offline
ssssssmokin'
 
Join Date: Jun 2010
Location: The Netherlands
Posts: 4,743
Thanks: 336
Thanked 1,355 Times in 885 Posts
Default

I saw it too, looks like an old backup.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2017
breixobaloca's Avatar
breixobaloca breixobaloca is offline
In Tacens we Trust.
 
Join Date: Mar 2016
Location: Spain
Posts: 653
Thanks: 418
Thanked 263 Times in 132 Posts
Default

They are working on the database and moving servers... I think that's the main reason.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-22-2017
Nuckles_56's Avatar
Nuckles_56 Nuckles_56 is offline
Zero point energy user
 
Join Date: Jun 2016
Location: Australia
Posts: 166
Thanks: 325
Thanked 58 Times in 36 Posts
Default

I wonder what caused the backups to be displayed then
Reply With Quote
  #5  
Old 04-27-2017
Baron's Avatar
Baron Baron is offline
1kW User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Isle of Wight - UK - Not Virginia USA.
Posts: 357
Thanks: 19
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

That's probably where my new thread went, with a question about Thunderbolt 3.
Will try again later.
__________________
Windows 10-64bit-Windows 7 Home-64bit - Phanteks Primo case - Corsair HX850i PSU - Gigabyte Z170X Gaming G1 - i7-6700K(Bios F21) - Corsair H110i GTX AIO cooler - Corsair LPX 2 x 8GB 2666Mhz memory - Creative ZxRi Onboard sound - 2 x Samsung 950 256GB Nvme 256GB M.2 - 1 x Samsung 850 EVO 250GB SSD - 1 x Intel 750 400GB Pci-e - EVGA GTX FTW ACX2.0 980Ti - Dell 27" G-Sync 2560 x 1440 (main) - Dell 24" (secondary) 1920 x 1200 monitors.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © JonnyGURU.com 2000 -