Results 1 to 5 of 5

Thread: problem ?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default problem ?

    Hi
    It´s to low volt (image)



  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    East Tennessee
    Posts
    1,590
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    it's hard to put much faith in software readings, but I'd be more worried about your +12v rail than the -5v
    Rig 1: Phenom II X2 550-Asus M5A78L-MLX--2x4 Patriot DDR3 1333--Asus Formula HD4770--Enermax Triathlor 450--LG Flatron W2252TQ--Win 10 x64
    Rig 2: Core i3 6300--Asrock Z170M Extreme4--2x8 Adata DDR4 2400--EVGA GTX 750Ti--Corsair CX500M--Corsair Hydro H55--Windows 7 x64

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Greece
    Posts
    1,529
    Thanks Thanks Given 
    185
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    use a multimeter to measure voltages and do not believe software readings. Also is your PSU that old and has a -5V rail?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jonnyGURU forums, of course!
    Posts
    16,087
    Thanks Thanks Given 
    540
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    199 Posts

    Default

    Wow. It might actually have a -5V rail. Otherwise I would expect the software to report -01297312908743282648927346927103128371284723984239 47934.3298472349874298V like it usually does. ;-)

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Serbia
    Posts
    2,245
    Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    You best be trollin' OP.
    Careful what you wish for... You just might get it.

Similar Threads

  1. what's the problem?
    By salejel in forum General PC Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2011, 08:54 AM
  2. Problem here?
    By ice445 in forum PC Power Supply Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-09-2011, 02:35 PM
  3. Now... what could the problem be?
    By Oklahoma Wolf in forum PC Power Supply Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 10-09-2010, 10:59 AM
  4. PSU Problem????
    By kenny_k in forum PC Power Supply Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2007, 09:32 AM
  5. Do I have a PSU problem?
    By Halibass in forum PC Power Supply Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-15-2006, 07:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •