Results 1 to 3 of 3

Thread: RX 570 ROG With Very Very Bad Performance

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Istanbul
    Posts
    2
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default RX 570 ROG With Very Very Bad Performance

    My PC Specs;

    8 GB RAM Kingston 1600MHz DDR3.
    RX570 ROG STRIX.
    i7 3770.
    Cooler Master Mwe 550W PSU
    2TB HDD.
    ASUS-P8Z77VLX motherboard.



    I was using this system with GT 640 and a bad PSU(which is 350W).

    Then I replaced GPU first, but I couldn't feel almost no difference. I thought maybe PSU was the cause of this problem. Then I replaced that too. But nothing changed. I just wanted to play recent games on low, even BF3 with medium settings 60+ FPS. But no BF3 very low settings gave me 40-80 on Caspian Border(Which is a big map). HitmanTM with 40 FPS on medium. BF5 online with 20-30FPS. I looked for the benchmark with my GPU+CPU combination, they can easily play APEX Legends, BF5 and much more games like these. Please help me, in my country these are not easy and cheap things to buy. Please try to help me, I will appreciate it.

    (My motherboards BIOS version is not the latest one, not the latest but ok. I will try to update it tomorrow, but I don't think it's going to help.)

    I haven't seen that this GPU had more than 100W TDP ingame.



    I will try to answer any question you will ask.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Istanbul
    Posts
    2
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    https://imgur.com/a/6JsctVy
    https://imgur.com/a/8NcR2LV

    Furmark test settings and results.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    22
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    That is strange, I've got the same GPU and I'm getting 70fps in FurMark on the same settings as yours.
    CPU: AMD Ryzen 3 2200G
    MBD: MSI B450 Tomahawk
    RAM: G.SKILL Ripjaws V 2666MHz - 2x4GB
    SSD: 250GB Mushkin MKNSSDHL250GB-D8
    HDD: 1TB Toshiba MQ01ABD100
    GPU: ASUS ROG STRIX Radeon RX570 4GB
    BOX: Phanteks Eclipse P300
    FAN: 2x Cooler Master SickleFlow X 120mm Red
    PSU: Corsair TX550M
    Monitor: Samsung SyncMaster P2070
    Keyboard: Redragon K502 Karura
    Mouse: Redragon M601-3 Centrophorus
    PAD: Redragon P001 Archelon
    OS: Windows 10 Home 2004

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •