Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Heavy GPU coil whine

  1. #11
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    2,258
    Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    67 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by heinrikur View Post
    All I know is that the 12v rail voltage drops from 11.808v to 11.520v under load.

    That is within the 5% ATX v2.2 tolerances.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    15
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by ashiekh View Post
    Not sure that is the best lubricant; I use fully synthetic engine oil but am thinking about automatic transmission fluid/power steering fluid.
    I meant WD40. Apologies.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    2,258
    Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    67 Posts

    Default

    WD-40 is intended for water displacement, I would not use it as a lubricant.

    https://www.popularmechanics.com/car...of-lubricants/
    Last edited by ashiekh; 01-12-2020 at 02:46 PM.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    15
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by ashiekh View Post
    Not sure that is the best lubricant; I use fully synthetic engine oil but am thinking about automatic transmission fluid/power steering fluid.

    Even domed tops are enough to indicate failure.

    I checked properly. No domed tops. Sometimes the top is fine but the rubber prop at the bottom of the cap blows out, but nothing unusual.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •