Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: MWE V2 WHITE rattling noise after booting?

  1. #21
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Egypt
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    It is a focus based unit , but it did have its discrepancies between it and the focus , it had its OPP set too high which caused the first review sample to fail when tested by Aris , and the OCP for the 5VSB rails was also set too high which caused the second review unit to fail during testing
    https://www.tomshardware.com/reviews...su,5578-6.html
    i did notice a lot of users complaining about fan rattling with HCG but again nothing concrete there
    However you can see how much better is the corsair implementation of fan control and the use of the lower rpm version of HH fan yields much better results than the focus and HCG

    Corsair


    Seasonic FX


    Antec HCG

    CPU: i7 9700K / Motherboard: Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi
    RAM: 2 x Ballistix 8GB DDR4 @3000MHz GPU: ASUS ROG STRIX RTX 2070 Advanced
    SSD: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe / HDD: 3TB WD 30EZRX
    PSU: Corsair RM850i -850w Gold / CPU Cooler: bequiet! Dark Rock Pro 4
    PC Case: CoolerMaster H500P Mesh White /Monitor : Samsung Professional monitor S27B970D
    DAC: Audioengine D1 /Speakers : Focal Bird 2.1 / Headphones: Sennheiser HD 380Pro / B&W PX

  2. #22
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    South Korea
    Posts
    394
    Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    26 Posts

    Default

    I think aris review 5vsb problem was just a batch or sample problem... (Just my guess)

  3. #23
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Egypt
    Posts
    69
    Thanks Thanks Given 
    28
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    its possible , but it was a high setting on both OPP and OCP since this is a clear deviation from the design by seasonic it could be a problem with Antec's QA
    CPU: i7 9700K / Motherboard: Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi
    RAM: 2 x Ballistix 8GB DDR4 @3000MHz GPU: ASUS ROG STRIX RTX 2070 Advanced
    SSD: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe / HDD: 3TB WD 30EZRX
    PSU: Corsair RM850i -850w Gold / CPU Cooler: bequiet! Dark Rock Pro 4
    PC Case: CoolerMaster H500P Mesh White /Monitor : Samsung Professional monitor S27B970D
    DAC: Audioengine D1 /Speakers : Focal Bird 2.1 / Headphones: Sennheiser HD 380Pro / B&W PX

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •