Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: please what this power supply and how watt

  1. #11
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    libya
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Thank you guys. I will try to buy a highly efficient power supply

  2. #12
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    1,865
    Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    30 Posts

    Default

    Or stick with the Antec

  3. The Following User Says Thank You to ashiekh For This Useful Post:

    lumprana (06-10-2019)

  4. #13
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jonnyGURU forums, of course!
    Posts
    15,865
    Thanks Thanks Given 
    525
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    129 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ashiekh View Post
    Or stick with the Antec
    Yeah. We never did get clarification as to how this thing "works better" than his Antec.

    Is that to say that the Antec doesn't work at all?

  5. The Following 3 Users Say Thank You to Jon Gerow For This Useful Post:

    ashiekh (06-09-2019), lumprana (06-10-2019), oneblackened (06-09-2019)

  6. #14
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    libya
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Jon Gerow View Post
    Yeah. We never did get clarification as to how this thing "works better" than his Antec.

    Is that to say that the Antec doesn't work at all?
    antec like new.But the voltage measurement software with antec does not give me a valid operation reading. For example, 5 volts give me 7. Talk about HWmonitor pro AIDA64 Engineer.

  7. #15
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5,228
    Thanks Thanks Given 
    374
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    61 Posts

    Default

    Software like that can't be used for measuring the voltages of a PSU, it's gonna be way of, just like now.

  8. The Following User Says Thank You to -The_Mask- For This Useful Post:

    Jon Gerow (06-10-2019)

  9. #16
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    1,865
    Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    30 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lumprana View Post
    antec like new.But the voltage measurement software with antec does not give me a valid operation reading. For example, 5 volts give me 7. Talk about HWmonitor pro AIDA64 Engineer.

    And it gave reasonable readings on your 'unknown' power supply?

  10. The Following User Says Thank You to ashiekh For This Useful Post:

    Jon Gerow (06-10-2019)

  11. #17
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jonnyGURU forums, of course!
    Posts
    15,865
    Thanks Thanks Given 
    525
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    129 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lumprana View Post
    antec like new.But the voltage measurement software with antec does not give me a valid operation reading. For example, 5 volts give me 7. Talk about HWmonitor pro AIDA64 Engineer.
    This may be shocking to you, but...That means absolutely nothing what so ever.

  12. #18
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    libya
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Jon Gerow View Post
    This may be shocking to you, but...That means absolutely nothing what so ever.
    yes .and I am not an expert on power supplies, but I know when the device is working well



    Quote Originally Posted by -The_Mask- View Post
    Software like that can't be used for measuring the voltages of a PSU, it's gonna be way of, just like now.
    But the result is different between the power servers. Why is given a true reading with (unknown)

    Quote Originally Posted by ashiekh View Post
    And it gave reasonable readings on your 'unknown' power supply?
    yes

  13. #19
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    libya
    Posts
    10
    Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    Attachment 3767 that is what im tolking about...unkown
    and this from antec neo power 500w
    Attached Images Attached Images
    Last edited by lumprana; 06-11-2019 at 02:43 PM.

  14. #20
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Grand Junction, CO
    Posts
    1,865
    Thanks Thanks Given 
    104
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    30 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lumprana View Post
    Attachment 3767 that is what im tolking about...unkown
    "
    Invalid Attachment specified.
    "

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •