Results 1 to 6 of 6

Thread: '403 Forbidden' errors on the website and in the forum

  1. #1
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Germany
    Posts
    81
    Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default '403 Forbidden' errors on the website and in the forum

    For quite a while now I get 403-errors on every jonnyguru.com site which make e.g. this page look like this:


    Reviews do look even more interesting like this.


    Clearing caches, switching the browser or the IP isn't changing the servers behaviour.
    I think this problem needs to get solved by you guys?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Emperor's Retreat/Naboo Moenia
    Posts
    869
    Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by »broda« View Post
    For quite a while now I get 403-errors on every jonnyguru.com site which make e.g. this page look like this:


    Reviews do look even more interesting like this.


    Clearing caches, switching the browser or the IP isn't changing the servers behaviour.
    I think this problem needs to get solved by you guys?
    No, personally , i don't think that i've noticed something like that. Perhaps some browser utility similar to "adblock" or some other settings of your browser could cause that.
    (*P.S. i even thought that perhaps some of your antivirus options could be behind this, but this thought is a highly unlikely one)
    CPU:Athlon 64 FX60 (2-cores) 2,6GHz
    Mobo:Asrock 939a785g
    cpu cooler:ArcticFreezer13 CO
    RAM:4 GB DDR 400MHz
    GPU:Asus 750 Ti 2GB
    PSU:Seasonic Platinum 660
    Monitor:Asus VE228HR
    Tower:Coolermaster Elite 430

  3. #3
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Germany
    Posts
    81
    Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I've disabled such plugins already but that didn't fix the problem.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5,269
    Thanks Thanks Given 
    374
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    71 Posts

    Default

    Different browser?

  5. The Following User Says Thank You to -The_Mask- For This Useful Post:

    »broda« (11-13-2017)

  6. #5
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Emperor's Retreat/Naboo Moenia
    Posts
    869
    Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    -If you used all the browsers ( Internet Explorer, Chrome, Firefox) and the problem persists, then this means that -most probably- it is not browser-related.
    -Just to get it out of the equation, have you tried disabling your antivirus and see what happens? what AV do you use by the way?
    -Also what is your OS ? windows10?
    CPU:Athlon 64 FX60 (2-cores) 2,6GHz
    Mobo:Asrock 939a785g
    cpu cooler:ArcticFreezer13 CO
    RAM:4 GB DDR 400MHz
    GPU:Asus 750 Ti 2GB
    PSU:Seasonic Platinum 660
    Monitor:Asus VE228HR
    Tower:Coolermaster Elite 430

  7. The Following User Says Thank You to sith'ari For This Useful Post:

    »broda« (11-13-2017)

  8. #6
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Germany
    Posts
    81
    Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by -The_Mask- View Post
    Different browser?
    Now it becomes odd - I already checked different browsers a while ago and there was no difference. Right now I checked Chrome, Firefox, IE and Edge again and the only browser I get those 403s in is Chrome.

    But whats what I call odd: On my laptop in the same LAN it's exactly the same. Just 403s in Chrome.

    Quote Originally Posted by sith'ari View Post
    -Just to get it out of the equation, have you tried disabling your antivirus and see what happens?
    Yepp, did that. The result was still the same.

    Quote Originally Posted by sith'ari View Post
    what AV do you use by the way?
    Panda.

    Quote Originally Posted by sith'ari View Post
    -Also what is your OS ? windows10?
    Yes it's Windows 10. My main browser is Chrome on the lastest version 63.0.3239.40.

    Thank you guys so far, I think I'll better reinstall Chrome on both devices to see if this is fixing the problem.

    ---------------

    Edit: Fixed by reinstalling Chrome!
    Last edited by »broda«; 11-13-2017 at 01:05 PM.

  9. The Following 2 Users Say Thank You to »broda« For This Useful Post:

    sith'ari (11-13-2017), Tazz (11-17-2017)

Similar Threads

  1. USB / PS2 (power?) errors with Win 7 install.
    By pepsi_max2k in forum General PC Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2015, 06:11 PM
  2. Random, inexplicable network errors
    By Sovereign in forum General PC Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 01-01-2008, 11:55 AM
  3. help, website settings...
    By ianm2 in forum General PC Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 10-21-2007, 05:09 PM
  4. ATAPI errors on boot
    By Slartibartfast in forum General PC Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2007, 02:56 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •