PDA

View Full Version : ePower 500XP



TridenT_Boy3555
11-30-2006, 07:00 PM
Is this (http://tboy.org/ePower.jpg) enough to power this system |Intel Core 2 Duo E6300 @ 2.94ghz (http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA)|Crucial Ballistix 2x512MB DDR2 667 3-3-3-12 @ DDR2 840 4-4-4-14 (http://www.crucial.com/store/partspecs.asp?imodule=BL2KIT6464AA663&WSMD=BL2KIT6464AA663&WSPN=BL2KIT6464AA663)|Asus P5B Deluxe Wifi-AP Solo (http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1179&l1=3&l2=11&l3=307)|Samsung Spinpoint P 250GB SATA II HDD (http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP2504C.htm)|ULTRA ALUMINUS SILVER Case (http://ultraproducts.com/product_details.php?cPath=13&pPath=411&productID=409)|2 LOGISYS 12" UVCC (http://www.logisyscomputer.com/viewsku.asp?SKUID=CLK12UV&DID=CCFLKIT)| + a nVidia 8800GTS? (Sort of wondering if I should go R600)

GalvanizedYankee
11-30-2006, 07:18 PM
At the risk of coming off sounding rude...Do you realize how often ppl ask about using a lower tier (cheap) PSU inorder to put that money into a higher end VGA card??
If this is the unit in question, it has 54A on the 5V rail and it might have 20A per 12V rail. I don't like those figures because units with these specs seem to have cross loading issues and crappy 12V stabilty.
Link to the ePower http://www.epowertec.com/power_zu-x2.html Scroll down the page. I have heard little good and several bads about ePower. jonny has the UL listing in his links page, you might want to see who the OEM is.

For cheap but good I'd look to Fortron, Enhance or Silverstone.

EDIT: It looks to be made by Topower and at that price point it is probably not on of thier better efforts.
UL should by E130843.

Bbq
11-30-2006, 08:15 PM
The biggest one there is 28a on +12v. Not exactly steller.

Try the Corsair HX 520.

TridenT_Boy3555
11-30-2006, 10:37 PM
Um... I have the 500W in that picture, ePower doesn't have my PSU on their website. That is why I posted the picture. It has 28A on the 12V rail...

MrWicked1968
12-01-2006, 09:34 AM
well, tB, I advised you over at the AMD forums that that little epower you have is inadequate. it's nice that you made the trip over here for confirmation though.

CAD4466HK
12-01-2006, 10:19 AM
well, tB, I advised you over at the AMD forums that that little epower you have is inadequate. it's nice that you made the trip over here for confirmation though.


:fire: :lol: